Diadeg dina 2015, Kami gaduh 4 pangalaman taun dina ngarancang sareng ngawangun produk inflatable.
EXPERIENCED AND ADVANCED TECHNOLOGY

Diadeg dina 2015, Kami gaduh 4 taun’ experience in designing and building inflatable products.
Kami ngagaduhan fasilitas manufaktur mandiri anu nutupan wewengkon 15000 sq.m. kalayan kaayaan mesin seni, pagawe anu terampil sareng salapan pelatihan.

DIVERSE PRODUCTS AND WIDE APPLICATION RANGE

The company’s main Inflatable boat, Surfboard, Kayak, SUP, produk luar kayu ,thruster listrik ,ngawelah, parahu pastic,papan ngawelah
Dewan sup urang tiasa dianggo pikeun ski cai, surfing, rafting sareng cai yoga, for children and adults.